Release av Hitta kursvinnare 4

adminNyheter

Idag släpper vi Hitta kursvinnare 4. Detta är den största uppdateringen av Hitta kursvinnare hittills. I princip har hela programmet byggts upp på nytt ifrån grunden.
För dig som användare innebär detta ett Hitta kursvinnare som är robustare mot fel och som innehåller ett antal nya funktioner. Den nya versionen av Hitta kursvinnare innebär också att programmet kommer att vara enklare att utveckla framåt. De kommande månaderna kommer det att komma flera uppdateringar.

Ny bakomliggande grafikteknik
Den teknik som Hitta kursvinnare använder för all grafik har bytts ut. Det här innebär bland annat att nya möjligheter har öppnats upp i modulen för teknisk analys: Diagrammet har blivit enklare att arbeta med; ritverktygen har blivit kraftfullare och det går nu att koppla kurslarm till trendlinjer.
Det gör även att program blir bättre på att hantera olika skärmstorlekar och upplösningar.

HkScript
I Hitta kursvinnare 4 finns det ett helt nytt scriptspråk för att skapa egna tekniska indikatorer. Vi kallar det för HkScript. Övergången från det tidigare verktyget till att skapa egna verktyg till det nya scriptsspråket innebär att det finns mer flexibilitet och mer avancerade möjligheter.
HkScript kan också användas i samband med ex. att du skapar egna strategier/signaler.

Kursdata
I Hitta kursvinnare 4 har det även hänt en hel del gällande kursdata. Det finns nu mer äkta realtidskurser i TA-delen och kurslistan. Vi har även lagt till aktierna på den finska och danska börsen.
En annan nyhet är att det går att skapa egna index som fullt ut fungerar som vilka aktier/index som helst. Programmet är även förberett för Yahoo-kursdata.

Egna strategier
Det som tidigare hette Signaler & Vinsttest heter numer Strategi & signaler. En strategi är kombinationen av en signal tillsammans med regler för entry och exit. Strategier går också att använda i kombination med HkScript.
Detta innebär att det i Hitta Kursvinnare 4 finns utökat stöd för att utveckla och handelsstrategier.

Under den kommande tiden kommer alla som använder den nuvarande versionen få en notifikation i Hitta kursvinnare om att uppdatering finns. Vill du ladda hem och testa den nya versionen så klicka här, vill du enbart uppdatera från äldre version av Hitta kursvinnare 4 så klicka här. Som vanligt finns all information om hur du använder den nya versionen av Hitta kursvinnare i hjälpmanualen